• No products in the cart.
Top
  >  Adventure   >  Prenočišča na Islandiji

Prvič sva se odpravila na potovanje že z vnaprej rezerviranimi nastanitvami, saj je Islandija dokaj velik otok, vendar večina prebivlastva živi v glavnem mestu. Tako, da je nastantev na Islandiji dokaj malo, ali pa so te drage. To je tudi prvo potovnje kjer sva spala v hostlih, ter toplo priporočava, saj so cenovno ugodni in zelo prijetno urejeni.

Hostli:

  • Vibrant Iceland Hostel je super luškan hostel, z veliko kuhinjo, in z zakonskimi pogradi v sobah, ki imajo zavese, ki omogočijo malo več zasebnosti.
  • The Barn je prečudovit, stilski hostel, eden izmed najboljših do sedaj, ima ogromno kuhinjo, kopalnico in vse, top, tudi tukaj so bili zakonski pogradi z najmehkejšo odejo.
  • Welcome Riverside Guesthouse je velika hiša, v kateri so sobe in velika kuhinja, ter kopalnicama, imajo sistem self check-in in check out, torej dobiš na e-mail kodo od sobe in je to to, super zadeva ker ni zamudna, prideš lahko kadar želiš. V bližini se nahaja tudi hotel, kjer je ena izmed najboljši lokacij za opazovanje Severni sij, hotel se imenuje Hotel Ranga.
  • Guesthouse Pavi je podobno bloku s sobami in skupino kopalnico, ta nama je bil najmanj všeč. Za check-in si moral poklicati nekoga in potem čakati da pride, kar je malo tečno. Tudi kuhinje ni imel.

Prve tri toplo priporočava, saj so prijetni in cenovno ugodni. Zadnjega malo manj, definitivno pa nama je bil najbolj všeč The Barn.

Seveda pa si poglej tudi kaj vse sva doživela na Islandiji.

post a comment